Politikernas agerande!

Politikernas agerande!

16 april publicerades min insändare om miljögifter i lokaltidningen. En kort tid därefter kunde man läsa i samma tidning att miljöpartiet lämnat in en motion där de vill sätta stopp för kemikalierna i förskolan. Det lönar sej att engagera sej! =)

Min insändare

Min insända

I samband med föreningens årsstämma så ordnades en arbetsdag på Arvsbygården lördagen den 13e april. Både medlemmar och annat gott folk slöt upp trots att regnet hängde i luften, vad gör väll lite väta när man har gott sällskap och varma brasor att trivas kring? Största delen av arbetet bestod av att elda de många rishögar som torkat till efter vinterns röjningsarbete i den gamla beteshagen norr om bostadshusen. Den igenväxta stenmuren längs vägen togs fram och de gamla gårdsstenarna vid infarten målades, nu ser gårdens infart mycket mer välkommnande ut!

Arvsbyn i lågor!

Arvsbyn i lågor!

Med så många samlade var det även ett unik tillfälle att göra färdigt de sista pinnarna till den geodetiska domen och hjälpa till att sätta ihop denna. Ett riktigt kul projekt som förvisso krävde en del tålamod men gav ett fantastiskt resultat, nu är det bara att sätta i kycklingnät och sen är hönsgården klar! Bara ett gäng glada höns som fattas också.

En fin lördag avslutades med god middag och trevligt häng i familjen Lindhs hus, nya vänskaper knöts och kring braskaminen satt vi länge den kvällen. Vi som bor på gården tackar så hjärtligt och är väldigt tacksamma över all hjälp och fin gemenskap ni delade med er av!

[nggalbum id=1 template=extend]