Intressanta möten under förra årets Frijord festival

Intressanta möten under förra årets Frijord festival

Ungefär som förra året så bjuder vi mitt i skönaste högsommaren in till en härlig sammankomst hos oss på Arbsbygården! Kom hit, umgås och njut av gott sällskap, jord mellan fingrarna, sol och hängmattor i vår lummiga trädgård. Bada i Vänerhavet, dansa, spela och lev rövare kring lägerelden i natten! Plocka grödor i landet och laga mat över elden tillsammans med nya och gamla vänner!

Under helgen kommer vi få lyssna till föreläsningar och diskutera ämnen som kopplar till hållbar omställning i både yttre och inre perspektiv. På söndagen kommer miljökämpen, skådespelaren och välkrediterade författaren till den civilisationskritiska boken ”Kungen är död – Leve de ofödda barnen”, Johannes Söderqvist, att föreläsa för oss. Vill du få en större inblick i vår civilisations till synes oemotståndliga oljerus och dess effekter, eller hur en räntebaserad ekonomi som kräver ständig tillväxt tenderar att utarma en planet med ändliga resurser? Slå ner dina tältpinnar hos oss för en stund eller kom åtminstonne hit på söndagen för att lyssna, luncha och diskutera med oss!

För dig som vill anmäla ditt intresse för helgen eller hålla dig uppdaterad om det senaste, gör detta via Facebook! Vill du veta mer om vad Johannes diskuterar så finns massor att läsa på hans egna blogg Skogsdrömmar.

Väl mött i sköna gröna Värmland!