Workshop

Lav som kommer användas till färgning av ullgarn.

Lav som kommer användas till färgning av ullgarn.

Lördagen den 14 november bjuder föreningen frijord in till workshop på gården. Vi kommer tova med ull, växtfärga ullgarn och brygga öl. Vi börjar dagen runt 10 och håller på dela dagen och du är välkommen att droppa in när det passar. Vi bjuder på sopplunch och middag och vill man sova över finns det plats även för det. Hör av dig om du är intresserad och vill komma och hänga med oss. Säg till när du tror du kommer så vi vet hur många som vill ha mat och vem som vill sova över.

Så är du sugen på att tova dig ett par ullsulor inför vintern eller lära dig mer om ölbryggeri är detta är en dag för dig!

Hör av dig till: henrik (at) frijord.se eller 0730  55 97 57

Ingen kommentar hittils

Tyvärr, kommentarer är avstängda för detta inlägg.