Vad kan man göra med denna?

I våras fick vi föreningen en gammal husvagn som skulle skrotas.  Vi hämtade den i Vickersrud och vagnen har stått på gården sedan dess på grund av mycket annat som har hänt som hör sommaren till. Men nu under hösten finns det tid till annat och i dagarna började vi riva husvagnen.  Men vad ska vi göra med den?

En husvagn kommer få ny skepnad

En husvagn kommer få ny skepnad

– Jo vi ska riva ner hela husvagnen och bara använda underredet. Där på ska vi sedan bygga en bastu på så att det blir en bastuvagn istället för en husvagn. Det kommer säkert ta ett bra tag innan vi och ni kommer få se ett färdigt resultat. Men tanken är att man t.ex. kan ta med den ner till Vänerns strand när man vill bada bastu. Vi har börjat skissa och räkna på olika förslag på hur den skulle kunna se ut. Vilket av förslagen det blir är ännu inte klart men jag lovar att hålla er uppdaterade på hur arbetet fortgår.

Ingen kommentar hittils

Tyvärr, kommentarer är avstängda för detta inlägg.