Vart håller ni hus?

Den sista av lådorna som skicades iväg.

Den sista av lådorna som skickades iväg.

För snart ett år sedan skickade vi i föreningen frijord iväg tre byteslådor fyllda med växter, blommor fröer och annat som kan behövas vid odling. Tanken med lådorna är att man tar det som är intressant för sig själv och lämnar sådant som man vill dela med sig av eller har för mycket av.  Nu undrar vi vilka vägar dessa lådor har vandrat sedan i våras och var de finns nu. Om du har en av dessa lådor hemma hos dig just nu eller om du nyligen har haft/ vet något så får du gärna höra av dig till oss så vi får en liten uppdatering.

Det vi vet är att en av byteslådorna har synts till i trakterna av Botilsäter, Värmlandsnäs under hösten men vart är den och de andra nu? Vi har själva lite nya växter och annat som vi skulle vilja skicka iväg i någon av lådorna så hör gärna av dig till henrik@frijord.se eller 0730 55 97 57.

Ingen kommentar hittils

Tyvärr, kommentarer är avstängda för detta inlägg.