Teckna stödmedlemskap hos oss!

Hjälp oss att sprida hållbar omställning!

Hjälp oss att sprida hållbar omställning!

Gillar du vår verksamhet och vill stödja föreningen Frijord? Från och med 2014 kan du teckna ett stödmedlemskap!

Som stödmedlem kan du vara med oss och göra gemensamma matinköp där vi tillsammans handlar ekologiska varor för inköpspris direkt från grossist. Vi handlar mestadels från Biofood men det kan även hända att vi gör större beställningar från t.ex. Saltå Kvarn eller annan intressant leverantör. Du blir informerad och försedd med en varulista i god tid innan vi gör en beställning, normalt 2-4 gånger per år. Som stödmedlem är du naturligtvis också välkommen om vi anordnar studiecirklar, föreläsningar eller andra trevliga träffar. Om detta blir du informerad via mail. Är du intresserad av att komma till oss och delta i odlingsarbete eller annat hantverk är du självklart alltid välkommen!

Läs mer om hur du gör för att komma i kontakt med oss och teckna ditt medlemskap här!

Ingen kommentar hittils

Tyvärr, kommentarer är avstängda för detta inlägg.