Flitiga deltagare sår potatis och filar på delar till växthuset.

Flitiga deltagare sår potatis och filar på delar till växthuset.

Påskdagen spenderade Frijords medlemmar tillsammans med ett glatt gäng gamla, men även nya bekanta på Arvsbygården. Där hade vi bjudit in till arbetsdag, och det fanns mycket att göra. Landet skulle expanderas för att få plats med årets potatisodling, växthuset skulle förbättras på ett flertal punkter och en bur för de kommande kycklingarna skulle snickras. Allt detta och en hel del annat hann vi med. En riktigt njutbar dag blev det dessutom, inte minst tack vare det underbara vädret som bjöd in till att arbete endast iförd t-shirt, riktig sommarkänsla! När till slut landet hade gödslats och frästs, potatisarna kommit ner i jorden, växthuset fått en uppfräschning och kycklingburen (nästan) var färdig avslutade vi dagen med gemensam grillning och lägereld i trädgården. Kort sagt en riktigt lyckad dag, och ett stort tack till alla som var med och bidrog till detta!

Arbetsdag Påsk 2014

Lite fler bilder från påskhelgens söndag, då ett glatt och flitigt gäng nya och gamla ansikten mötte vårsolen på Arvsbygården!

Ingen kommentar hittils

Tyvärr, kommentarer är avstängda för detta inlägg.