Söndagens föreläsning

Söndagens föreläsning med Johannes Söderqvist

Här på Arvsbygården vaggas vi nu i sköna dyningar efter helgens festival, vilka fantastiska dagar vi haft! Vi är innerligt tacksamma till alla som kom hit och fyllde vår trädgård med allt från kärlek och magi till god mat, skaparglädje, intressanta diskussioner och ren livskraft – Utan er, ingen fest! Vi är också glada för allt stöd vi fått i form av kunskapsutbyte, nya vänner och ett helt gäng nya stödmedlemmar.

Söndagens föreläsning med Johannes Söderqvist var lyckad och omkring 40 personer sökte skugga under det nybyggda rundhuset. Föredraget som huvudsakligen handlade om peak-oil och pengar verkade sätta igång tankar och intressanta diskussioner på flera håll. Genom att knyta kontakter, dela kunskap, idéer och insikter samt sprida information om den ovillkorliga förändring som redan har börjat är vi en liten del av det som utgör en världsomspännande omställningsrörelse på framfart!

Med kärlek från Frijords alla medlemmar!

Frijord festival 2014

Blandade bilder från en soldränkt festivalhelg på Arvsbygården

Ingen kommentar hittils

Tyvärr, kommentarer är avstängda för detta inlägg.