Sista skörden?

Noel hittade den här stora moroten.

Noel hittade den här stora moroten.

Idag var det dags för sista skörden från trädgårdslandet. De sista King Edwards potatisen togs upp ur välvattnad jord efter allt regnade. En del av potatisen använder vi till utsäde till nästa år, speciellt de som har blivit gröna och resten kommer vi äta upp. Den sista av purjon drogs ur backen och en del gick hackade ner i plastpåsar in i frysen och ett par gick in i huset och direkt ner på mackan. För morötterna var det också dags att få komma in, de tog vi av blasten, sköljde och sedan ner i plastpåsar med små hår i. De lär vara det bästa sättet att förvara morötter och rödbetor vad vi har hört iallafall.

Artikel i Länstidningen Värmlandsbygden

Artikel i tidningen

Kanske är det någon som läst om oss i tidningen för någon vecka sedan? Det var i Länstidningen Värmlandsbygden som gjorde ett reportage om oss i föreningen Frijord. Artikeln blev publicerad den 10 oktober och blev en helsida.

Ingen kommentar hittils

Tyvärr, kommentarer är avstängda för detta inlägg.